12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Xeraco organitza una Jornada Ornitològica per a conéixer la biodiversitat del seu litoral

– L’ajuntament de Xeraco organitza el pròxim diumenge, 6 de desembre, una Jornada Ornitològica amb l’Associació de Guies Birding Comunitat Valenciana

L’objectiu de la Jornada Ornitològica es  conéixer la importància ambiental de la zona i la seua biodiversitat, enfocant la mirada en les aus presents en els espais litorals.

L’activitat serà impartida per l’Associació de Guies Birding Comunitat Valenciana, i consta d’una part teòrica i una altra pràctica. La teòrica estarà centrada en les tècniques d’identificació dels diferents grups d’aus.

La part pràctica es desenvolupara després de la parada per tal d’esmorzar, i consistirà en un recorregut a peu de baixa dificultat pels diferents ambients de l’espai litoral xeraquer, en els quals es podrà observar les diferents classes d’aus.

La jornada tindrà lloc a l’antiga Caserna situada a la platja de Xeraco a les 10 h, on es realitzarà la xarrada introductòria d’uns 45 minuts. Després d’un xicotet descans, començarà la ruta que tindrà una durada aproximada de 2,5 hores.

Els interessats podran inscriure per correu electrònic: turisme@xeraco.es. Les places són limitades per rigorós ordre d’inscripció.

Fotografia d’Arxiu

Articles relacionats