14.1 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Detenen a una dona per agredir a tres agents quan la identificaven per no portar mascareta

 

– La Policia Nacional deté a una dona després d’agredir als agents que la van identificar per no portar màscara

• Va arrapar a un d’ells, va donar puntades i va escopir a l’interior del vehicle policial

• Va ser proposada per a sanció, al costat d’una altra dona, per no portar la màscara de protecció en via pública

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Gandia a una dona de 52 anys, d’origen equatorià, com a presumpta autora d’un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat, després d’agredir als policies que la van identificar per no portar posada la màscara en la via pública.

Els fets van ocórrer sobre les huit i mitja de la vesprada quan els agents que es trobaven realitzant labors de prevenció de seguretat ciutadana van observar a dues dones en la plaça del Prat de Gandia que no portaven cap mena de màscara de protecció.

Els agents van identificar a les dues dones, informant-los que anaven a ser proposades per a sanció per incomplir la normativa que obliga l’ús de màscara al carrer.

En un moment donat, una de les identificades va començar a alçar la veu i a mostrar una actitud desafiadora cap als policies, arribant a espentar a un d’ells, agarrar-li dels avantbraços i clavar-li les ungles, per la qual cosa els policies la van detindre com a presumpta autora d’un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat.

En saber aquesta de la seua condició de detinguda, va començar a cridar i a regirar-se i, durant el seu trasllat a dependències policials, va propinar diverses puntades i va escopir a l’interior del vehicle policial.

Com a conseqüència de la detenció van resultar tres policies lesionats que van tindre rebre atenció sanitària pels colps i esgarrapades rebudes.

L’arrestada, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial. Així mateix, els agents van expedir sengles actes de proposta de sanció a les dues dones.

Articles relacionats