25.7 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

Xeraco estrena noves instal·lacions al Consultori Mèdic

– Xeraco també ha sol·licitat a la Conselleria de Sanitat i Salut Pública un Punt d’Atenció Continuada

L’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell; juntament amb la regidora de Salut Pública, María José Castelló; i el coordinador de l’Àrea de Salut del Grau, Ivan Garcia; han visitat les noves instal·lacions del Consultori Mèdic que han estat possibles gràcies a la darrera reforma duta a terme al centre mèdic.

D’aquesta manera, el Consultori Mèdic de Xeraco compta amb dues noves consultes a la primera planta amb l’objectiu d’atendre les necessitats de la ciutadania. Una millora necessària per a millorar l’atenció dels nostres veïns i veïnes.

Xeraco Consultori Medic 1
Nova consulta a Xeraco

Durant la visita, la regidora María José Castelló; ha anunciat la sol·licitud d’una cita a Conselleria de Sanitat per tal de traslladar la urgència del municipi per disposar d’un Punt d’Atenció Continuada.

Des de la Regidoria de Sanitat considerem que aquest PAC és molt important perquè el Consultori Mèdic del municipi es convertiria en un centre on s’atendrien les urgències no vitals fora de l’horari del centre de salut o en dies festius. Seria així, com qualsevol persona que necessitara atenció sanitària urgent no vital fora de l’horari ordinari del seu centre de salut podria ser atesa sense necessitat de traslladar-se fins al Grau de Gandia.

L’edil ja ha sol·licitat la reunió per avançar en aquesta petició “que tant necessita el nostre municipi”.

Articles relacionats