15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Xeraco es promocionarà a la Fira de les Comarques de València

– La Fira de les Comarques de València s’inaugurarà el dijous 17 de setembre, a les 11 hores

La Fira de les Comarques de València torna del 18 al 20 de setembre, per primera vegada en línia, per contribuir a la reactivació del sector turístic i l’economia de la província, incentivant el turisme de proximitat de cara a la tardor i l’hivern. Una edició digital en què estarà present Xeraco.

Sota el lema ‘Visitem València’, aquesta nova proposta adaptada al coronavirus permet reservar experiències i productes mitjançant WhatsApp o correu electrònic i inclou activitats com una gimcana turística amb sorteig de premis per als participants.

La idea és donar continuïtat al certamen que cada any se celebra a la plaça de bous de València, amb presentacions de productes i destinacions, vídeos de promoció de destinacions, descàrrega de fullets i plànols i catàlegs des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil.

Al portal ‘www.firacomarques.com’ es recolliran les propostes turístiques estructurades per comarques i empreses en funció de la seva tipologia: turisme actiu / naturalesa, turisme cultural / patrimoni i turisme gastronòmic; entre les quals es troba el nostre municipi.

La fira s’inaugurarà el dijous 17 de setembre, a les 11 hores.

Articles relacionats