25.1 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

El Palau Ducal dels Borja acull l’exposició fotogràfica itinerant SOMOS MIGRANTES.

– L’exposició s’inaugurarà el divendres 18 de setembre a les 20.00 hores en el Palau Ducal dels Borja de Gandia.

– Les fotografies estaran situades en la sala d’exposicions Carròs i Centelles i es podran visitar gratuïtament fins al dia 25 d’octubre.

SOMOS MIGRANTES és una exposició fotogràfica de diversos autors que pretén recordar que la migració està i ha estat present en la vida de cadascú de nosaltres i vol conscienciar del dret fonamental de totes les persones de poder eixir de qualsevol país.

Aquesta exposició itinerant que estarà al Palau Ducal de Gandia durant els mesos de setembre i octubre, convida a no oblidar que totes les persones SOM MIGRANTS. Aquesta exposició està promoguda per diverses institucions que duen a terme projectes de desenvolupament i justícia social, com són el SJM (Servei Jesuïta al Migrant) en les seus d’Espanya i Mèxic, l’ONG Entreculturas i la Campanya HOSPITALIDAD del Sector Social de la Companyia de Jesús.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dia 18 de setembre a les 20.00 hores en el Pati d’Armes del Palau Ducal i podrà ser visitada de forma gratuïta en la sala Carròs i Centelles. L’exposició romandrà oberta al públic fins al 25 d’octubre en l’horari habitual de l’edifici.

Articles relacionats