26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Víctor Soler serà candidat a la presidència del PP de Gandia

 

• Soler: “amb tota humilitat i després de parlar amb nombrosos companys, us anuncie que he pres la decisió de presentar la meua candidatura per a liderar, al costat de vosaltres, el futur del Partit Popular de Gandia, que serà també el futur de la nostra ciutat”

• L’acte també ha servit per a donar inici a la recollida d’avals que finalitzarà el pròxim 28 de desembre i el primer aval del qual ha sigut el de Vicente Rocher, President d’Honor del Partit Popular de Gandia.

A les 11.30 d’aquest dissabte Víctor Soler ha revelat la seua intenció de concórrer com a candidat a l’XI Congrés del Partit Popular de Gandia sota el lema “Víctor Soler Presidente” i “Creiem a Gandia”.

En un acte al qual han acudit nombrosos companys i afiliats del Partit Popular i que s’ha celebrat en el Mirador del Serpis, Víctor Soler ha anunciat la seua candidatura a la presidència del Partit Popular de Gandia que el pròxim 22 de gener celebrarà el seu XI Congrés Local.

Entre els assistents més destacats que han donat el seu aval a Víctor Soler han estat Vicente Rocher, President d’Honor del PP de Gandia, l’exalcalde de Gandia Arturo Torró, l’exconseller d’Hisenda Juan Carlos Moragues, l’exsenadora Carla Ripoll, la vídua de Toni Rodríguez Mari Carmen Vila MarzalVicente Gregori, actual Secretari General, regidors de la present legislatura com d’anteriors, David Ronda, President de NNGG Gandia, així com altres membres de NNGG i afiliats del partit.

En el seu discurs el candidat Víctor Soler ha manifestat que “amb tota humilitat i després de parlar amb nombrosos companys, us anuncie que he pres la decisió de presentar la meua candidatura per a liderar, al costat de vosaltres, el futur del Partit Popular de Gandia, que serà també el futur de la nostra ciutat” al que ha afegit que “el Partit Popular és l’eina més útil per a millorar la vida dels gandians”.

L’acte també ha servit per a donar inici a la recollida d’avals que finalitzarà el pròxim 28 de desembre i el primer aval del qual ha sigut el de Vicente Rocher, President d’Honor del Partit Popular de Gandia.

“Vull un PP gran, un PP ferm, un PP ample, un PP obert, un PP fort, un PP unit que camine cap a la victòria de 2023 que permeta l’alternativa que tant mereixen els gandians” ha finalitzat Soler.

Articles relacionats