21.5 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Una web per a  totes les actuacions a realitzar en matèria de regeneració urbana a Gandia

· José Manuel Prieto: “Volem que la recuperació arriba a tots igual, també als habitatges de les famílies que més ho necessiten”

Gandia compta des d’aquesta setmana d’una nova web (https://gandianextgen.com/test/) on es recullen totes les actuacions en matèria d’habitatge que se centren en aquells habitatges més vulnerables, antics i amb necessitat de millorar eficiència energètica.

Tal com ha explicat Prieto, aquestes actuacions van més enllà d’intervencions a l’espai públic, ja que amb els fons europeus es pretén solucionar les deficiències als habitatges que complisquen els paràmetres esmentats anteriorment. “Volem que la recuperació arribe a tots igual, també als habitatges de les famílies que més ho necessiten” ha afirmat l’alcalde de la ciutat qui ha afegit que “la recuperació econòmica després de la pandèmia ha de ser també social i justa i arribar totes les famílies”.

D’altra banda, el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, ha destacat la importància que té per als consistoris desplegar els fons europeus. “Les polítiques de rehabilitació seran un vector fonamental per canalitzar aquests fons que seran decisius per a la recuperació econòmica. Una recuperació sostenible que ha esdevingut una aposta ferma del Consell”.

La pàgina recull tota la informació dels 8 projectes (colònia Santo Duque; Benicanena 26 al 32; República Argentina 72,74,76; Grup Porta; Carrer Safor; Grupo Ferroviarios; Legionari Bernabeu, Ròtova, Rafelcofer; i Beniopa.

D’aquesta manera, les persones interessades poden consultar diversos aspectes de cadascuna d’aquestes iniciatives com el tipus d’intervenció, el pressupost, els objectius a assolir o la zona d’afecció, entre d’altres.

Articles relacionats