23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Les presentacions dels equips ciclistes marca l’inici de la temporada 2022

Aquesta setmana, davant l’inici de la temporada de ciclisme en la modalitat de carretera, s’estan produint les presentacions dels respectius equips per a aquest 2022.

La primera esquadra que es va presentar va ser el Triasport-Gandia que ho va fer dissabte passat visitant a tots els patrocinadors.

IMG 20220227 WA0060

Aquest dijous es presentarà a l’auditori d’Aldaia, l’equip femení de la vallera Lídia Fraile Llacer –International Cycling Academy– que es convertirà en la segona esquadra femenina de la Comunitat Valenciana.

I en la jornada del pròxim dissabte a la vesprada en el pavelló cobert de Tavernes de la Valldigna es presentarà oficialment l’escola de ciclisme de la Valldigna i l’equip de categoria cadet de Retirem l’Amiant.

CARRERA FEMENINA A ONDARA I DÉNIA

A més aquest dissabte s’inicia la temporada femenina amb la Copa Mediterrània per a totes les categories a Dénia. El diumenge les xiques es traslladaran a Ondara per a continuar competint.

La representació comarcal estarà integrada per Laia Canet i Aitana Calabuig en cadets, Alejandra Puente en júniors, Lidia Fraile en sub 23, Patricia Solera en elit i Saida Perea en veteranes.

Articles relacionats