Un vaixell de pesca troba el cadàver de l’aficionat al busseig desaparegut en aigües de Cullera

Un vaixell pesquer ha trobat aquest divendres a Cullera el cos sense vida d’un bus aficionat d’al voltant de 50 anys enganxat en una xarxa, després que els seus familiars hagen denunciat la seua desaparició després de perdre-li la pista aquest passat dijous, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.
L’home, de vacances al costat de la seua família en la localitat, va telefonar per última vegada a la seua dona sobre les 17.30 hores de dijous, per a dir-li que prompte tornaria després d’haver partit amb el vaixell.
Al no saber res d’ell durant tota la nit, el seu germà i el seu fill han interposat la denúncia de la seua desaparició a primera hora d’aquest divendres en la caserna de Cullera.
Poc després, cap a les nou del matí, pescadors a bord d’un vaixell han trobat el cadàver enganxat en una xarxa. La Guàrdia Civil ha donat l’avís a la família en identificar-lo, i després ha derivat el cos al forense.
Pel que sembla, la defunció no s’ha produït per causes naturals, sinó a algun tipus de contratemps que hauria patit en l’aigua, segons les mateixes fonts. L’home era de nacionalitat espanyola, estava prejubilat i practicava busseig habitualment.

Et Pot Interessar