La Flauta Màgica obrirà la programació de tardor del Teatre Serrano

El Teatre Serrano de Gandia ha donat a conèixer la programació de tardor. Després de la programació de Fira (ja a la venda), arribarà a l’escenari del teatre municipal de Gandia l’òpera de Mozart La flauta màgica, a càrrec de la companyia lírica Ópera 2001, la qual torna a portar òpera de qualitat a la ciutat. El mes de novembre serà especialment intens amb la dansa i el circ com a principals protagonistes. Als guardonats treballs Rhümia i InTarsi, s’afegirà el projecte singular de dansa Las muchas, de la Companyia Maria Antònia Oliver, el qual comptarà amb la participació de diverses dones de l’associació lligada a la Universitat dels Majors AESCU. Finalment, el veterà i magnífic actor Josep Maria Pou estarà de nou en el Teatre Serrano amb una versió del clàssic Moby Dick.

Les entrades estaran a la venda en la Casa de Cultura i en www.instanticket.es

Avanç de programació

També es reprendrà el mes de desembre, el cicle d’espectacles per a públic familiar Nadal Teatral. Del 26 añ 30 de desembre es posaran en escena cinc espectacles de companyies valencianes: Pi, Les set diferències, El viatge d’Alícia, Les tres porquetes i Les aventures de T. Sawyer. Dansa, teatre i musicals de qualitat per finalitzar l’any en el Teatre Serrano.

19 octubre, divendres. 20 hores

Òpera

Ópera 2001: La flauta mágica (Die  Zauberflöte) de Wolfgang Amadeus Mozart

Preu entrada: 25 euros (platea i butaques davanteres del primer pis. Reduït: 20 euros. 20 euros (segon pis i laterals de primer i segon pis). Reduït: 15 euros.

2 novembre, divendres. 22.30 hores

Teatre-Circ

Rhum & Cia: Rhümia. Espectacle en català. 90 min

Preu entrada: 12 euros (platea i butaques davanteres del primer pis. Reduït: 10 euros. 10 euros (segon pis i laterals de primer i segon pis). Reduït: 8 euros.

10 novembre, dissabte. 20 hores

Dansa

Cia. Maria Antònia Olvier: Las muchas

Preu entrada: 10 euros (platea i butaques davanteres del primer pis. Reduït: 8 euros. 8 euros (segon pis i laterals de primer i segon pis). Reduït: 6 euros.

29 novembre, dijous. 20.30 hores

Circ

Companyia de Circ EIA: inTarsi

PREMI MAX 2017 

Millor Espectacle Revelació

Preu entrada: 10 euros (platea i butaques davanteres del primer pis. Reduït: 8 euros. 8 euros (segon pis i laterals de primer i segon pis). Reduït: 6 euros.

21 desembre, divendres. 20.30 hores

Teatre

Focus: Moby Dick

Espectacle en castellà

Preu entrada: 18 euros (platea i butaques davanteres del primer pis. Reduït: 15 euros. 15 euros (segon pis i laterals de primer i segon pis). Reduït: 12 euros.

Et Pot Interessar