5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Un equip del Club Patinar per Gandia guanya les 24 hores de Calafat

Sis-cents quilòmetres a patí en 24 hores. És la marca que ha valgut a un equip del Club Patinar per Gandia la victòria en el 24 hores Rollertour, queva tenir lloc dissabte en el Circuit de Calafat (Tarragona), amb patinadors de tota Espanya formats per equips per a participar en les diferents proves que es poden realitzar durant sis, 12 i 24 hores patinant per a realitzar el màxim nombre de quilòmetres en eixe interval.
L’equip de velocitat del Club Patinar per Gandia format per Marian Martson, José Tortosa i Juan José Villalba, va participar en aquesta prova al costat dels equips d’Elx Patina i Sobre Rodes Benicarló. En total, 8 patinadors.
L’equip va poder realitzar 186 voltes amb un total de 600 quilòmetres, malgrat les ratxes de vent de 68 km/h que es van registrar durant la nit, de les temperatures de fins 38 graus durant el dia i la pluja que dificultava el poder aconseguir la màxima velocitat pel risc de lliscament.
D’aquesta manera, el conjunt gandià es va poder situar en primera posició en la seua categoria depassant al segon equip en 15 voltes.

Articles relacionats