18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Torna la campanya ‘Pròxims a tu’ del comerç local de Tavernes de la Valldigna

  • L’exposició fotogràfica de promoció del xicotet comerç local es composa de les imatges promocionals de vora 90 comerciants, i ara s’exposarà en el poble després d’estar en la platja este estiu
  • Davant la bona acceptació de la campanya, la Regidoria de Comerç Local ha obert un nou període d’adhesió per a aquells comerços que vulguen participar en l’exposició (http://ow.ly/MTXp30sh6pJ)

L’exposició fotogràfica de la campanya de promoció del comerç local ‘Pròxims a tu’ impulsada per l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Comerç Local, es podrà visitar en la plaça Major del poble del 21 al 25 d’octubre, coincidint amb el Dia del Comerç Local.

La campanya de promoció del comerç local i els establiments d’oci i restauració, ja va estar exposada durant l’estiu en l’avinguda de la Marina de la platja, on es van col·locar els cartells promocionals de 84 comerciants i/o treballadors i treballadores dels comerços vallers.

Davant la bona acceptació de la campanya, s’ha obert un nou termini d’adhesió per a nous comerços que vulguen participar en la campanya, mitjançant la inscripció en el següent enllaç (http://ow.ly/MTXp30sh6pJ) fins al 6 d’octubre. Les fotografies d’estudi dels nous comerços inscrits es faran durant les pròximes setmanes.

Les fotografies principals de l’exposició van acompanyades d’una frase que defineix a cada comerç, com a reclam per a promocionar els productes i serveis que els ciutadans tenen al seu abast i donar a conéixer les persones que treballen per l’economia i l’ocupació de Tavernes. A més, els cartells de la campanya s’entreguen als i les comerciants perquè els pengen als seus establiments.

Articles relacionats