Tavernes trau a licitació tres barres de bar en espais públics per a festes

Tavernes manté obert fins al dia 27 d’agost el termini per a presentar ofertes a la licitació pública per optar a la instal·lació i explotació de les barres de bar durant les festes patronals de Tavernes de la Valldigna que comencen el pròxim divendres 7 de setembre. 

En total seran tres els taulells que s’instal·laran durant les festes patronals d’enguany en els espais públics del municipi, amb una porció de superfície diferent. Estaran situats en l’avinguda de les Corts Valencianes (barra de bar número 1, 74m2), carrer Mestre Sansaloni (barra de bar número 2, 6m2) i pavelló multiusos del Vergeret (barra de bar número 3, 74m2), que envolten la zona establerta per als diversos concerts i actuacions musicals que es celebraran del divendres 7 al dissabte 15 de setembre en el municipi.

Així, la licitació pública de les barres de bar per a les festes patronals del 2018 ha quedat dividida en dos lots: el primer està compost per la barra de bar número 1, i el segon per les barres de bar números 2 i 3.

Les bases reguladores del procediment licitatori es poden trobar en la Secció d’urbanisme i Medi ambient de l’Ajuntament de Tavernes i en l’apartat Perfil del Contractant de la pàgina web municipal, on es podrà consultar tota la documentació necessària que s’ha de presentar al Registre General de l’Ajuntament fins al 27 d’agost. Posteriorment, es comunicarà la data per a l’acte públic d’obertura de les ofertes econòmiques.

Et Pot Interessar