15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Tavernes rep el guardó Dos Flors d’Honor del programa Viles en Flor 

– L’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) ha premiat el municipi pel seu treball de millora i potenciació dels espais verds urbans

 Un any més, i ja van quatre, el programa Viles en Flor ha premiat Tavernes de la Valldigna amb la distinció Dos Flors d’Honor pel gran patrimoni vegetal i paisatgístic del municipi, i per la tasca de potenciació de la gestió sostenible dels espais verds urbans. La present edició dels premis organitzats per l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT), ha premiat més de 40 municipis valencians.

La regidora Encar Mifsud ha assistit este matí a la gala celebrada en l’Hort Villa Rosita de Picanya per a recollir el guardó que reconeix la bona tasca del consistori valler en la millora i potenciació dels espais verds urbans, així com la promoció del desenvolupament sostenible de la infraestructura verda urbana i la creació de noves àrees verdes.

Durant l’estiu, un jurat especialitzat va visitar cadascun dels municipis guardonats per a conéixer les actuacions de millora, potenciació i ampliació dels espais verds urbans que es duen a terme. També s’ha valorat la gestió sostenible, l’educació ambiental en l’àmbit educatiu, la conscienciació ciutadana i la conservació dels entorns i els paisatges.

Articles relacionats