17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

La Fideuà de Gandia es mostra al Congrés dels Diputats

Ahir va tindre lloc al Congrés dels Diputats un acte de promoció de la Fideuà de Gandia, a càrrec de l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia, amb la col·laboració del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia i la Confraria de Pescadors de Gandia, on es van servir 400 racions de Fideuà de Gandia elaborades per Avelino Alfaro i Toni Belmonte.

Fideua de Gandia Congres Diputats

A l’acte van assistir l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, així com Domingo Ciurana i Enrique Ferrer en representació de la Confraria de Pescadors. Aquesta acció que va ser tot un èxit s’emmarca dins de l’estratègia municipal de promoure el plat més internacional de la ciutat i la gastronomia gandiana, així com Gandia com a destinació turística.

Alguns dels diputats nacionals que van tastar la Fideuà de Gandia van ser els socialistes Vicent Sarrià, Patricia Blanquer i Susana Ros, el diputat gandià del PP Óscar Gamazo, el de Compromís, Joan Baldoví, a més de professionals i visitants de la Cambra Baixa.

Articles relacionats