10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

El PP de Gandia exigeix la neteja de rius, barranc i urbanitzacions

• El PP no cessarà d’insistir en la necessària solució de problemes que afecten el dia a dia dels ciutadans, que viuen en les zones confrontants i que poden tindre problemes d’inundacions o incendis.

• Soler: ”No importa l’administració que els haja de solucionar, cal fer que Gandia i els seus diferents barris estiguen en condicions òptimes i de salubritat, i no en estat de total abandó”

El portaveu Popular Víctor Soler, i l’assessora municipal Carla Ripoll, han comparegut en roda de premsa per a denunciar la falta de neteja i manteniment del llit del Serpis, barrancs, rotondes i espais de tota mena que acumulen enormes quantitats de vegetació i desaprofitaments de diferent origen en diferents zones de la ciutat.

Víctor Soler, ha fet una visió catastròfica, en paraules d’ell, “de la lamentable situació en la qual es troben moltes zones de la nostra ciutat no és una qüestió merament estètica, que també, sinó que facilita la proliferació de plagues d’insectes, rosegadors i senglars amb el perill que això comporta. Però tot això acaba sent una qüestió menor quan a això se li suma la inseguretat personal dels ciutadans”.

Assenyalant que “parlem tant del perill d’incendis però també d’inundacions. Pot ser tan perillós el foc com l’aigua. Ja hem patit en diverses ocasions les conseqüències que provoca una gota freda. Alguna cosa que és més que possible en la nostra zona per la seua situació geogràfica. En la nostra zona, fonamentalment, la problemàtica se centra en el Riu Serpis i el Barranc de Marxuquera però també es veuen afectades les urbanitzacions de Kentucky, Marenys de Rafalcaïd o el Camí Fons del Grau“.

Soler, ha afegit que ”tornarem a exigir i reclamar quantes vegades siga necessari la neteja i el manteniment del va del riu, del llit, del barranc i que l’alcalde es reunisca amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, però no per a fer-se la foto, sinó per a exigir solucions”.

.

Articles relacionats