19.8 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

Tavernes posa en marxa la iniciativa ‘El menjar de Tavernes a casa’

  • L’Ajuntament ajuda a promocionar els establiments de restauració amb menjar per a emportar-se
  • La iniciativa ‘El menjar de Tavernes a casa’ té l’objectiu de donar a conéixer els establiments de restauració que ofereixen actualment servei de menjar per a emportar-se i entrega a domicili

  • Els establiments interessats a participar en la iniciativa poden donar-se d’alta des de la web municipal (https://tavernes.es/va/content/menjar-tavernes-casa)

 L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posa en marxa la iniciativa ‘El menjar de Tavernes a casa’ amb la finalitat de donar a conéixer els establiments de restauració vallers que actualment ofereixen servei de menjar per a emportar-se i repartiment a domicili.

Degut a les noves mesures de contenció de la COVID-19 decretades per la Generalitat Valenciana, els bars i restaurants no poden obrir els locals al públic; per tant, la Regidoria de Comerç Local pretén amb esta iniciativa donar difusió, tant en la pàgina web municipal com en les xarxes socials del consistori, de l’oferta de restauració de Tavernes per a impulsar este sector.

Els establiments interessats a participar en la iniciativa poden donar-se d’alta al següent enllaç (https://tavernes.es/va/content/menjar-tavernes-casa), emplenant el formulari amb el nom de l’establiment, una breu descripció sobre el menjar que ofereixen, el telèfon per a fer les comandes, l’adreça i indicar si tenen servei d’entrega a domicili.

Per a poder oferir el servei de menjar per a emportar-se cal tindre una cuina autoritzada, diferenciar en el local la zona d’elaboració del menjar i de venda de la zona de taules i cadires per a impedir el seu ús, i complir les directrius sanitàries contra la COVID-19.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, assenyala que “volem col·laborar en la difusió de l’oferta gastronòmica de Tavernes facilitant un llistat accessible a la població amb tots els establiments amb menjar per a emportar-se o a domicili. Amb la implicació de tots podem continuar ajudant un dels sectors més afectats per les noves restriccions”.

 

Articles relacionats