30.6 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

DestíSafor defensa  l’interés general abans que el particular en el projecte de l’Hotel a la Ducal

– DestíSafor veu a l’hotel de la Colònia Ducal una gran oportunitat per a guanyar en qualitat i generar llocs de treball en el turisme de Gandia

Davant la possible construcció d’un nou hotel de quatre estreles superior en la zona comercial de la Colònia Ducal, en la primera línia de la platja de Gandia, des de l’Associació Comarcal de Gastronomia i Turisme DestíSafor ha assenyalat que “considerem que es tracta d’una gran oportunitat per al sector turístic de la nostra ciutat i la comarca, ja que es guanyaria sobretot en places hoteleres, principal dèficit de la nostra ciutat”.

Afegint que “Per això, veiem de forma molt positiva la instal·lació d’un nou tur operador que vindria a incrementar el nombre de places hoteleres a la platja per a desestacionalitzar i generar nous llocs de treball estables. Entenem que estem davant una inversió milionària que ens permetria treballar més i millor al nostre sector, tan castigat en aquests moments a causa de la crisi econòmica de la covid-19. L’hotel de tres altures i cent habitacions que s’ha proposat és compatible en un entorn que alberga actualment una discoteca sense ús, un restaurant i un bar amb piscina”.

L’associació reafirma que “advoquem per la defensa de l’interés general de la ciutat per damunt de l’interés particular. D’aquesta manera, posem de manifest que el projecte de nou hotel en la Ducal hauria d’analitzar-se sempre des del punt de vista general i del benefici que comportaria per als sectors productius de Gandia. Això sí, intentant arribar a un consens amb els veïns que podrien veure’s perjudicats. No hem d’oblidar que l’augment de places hoteleres és una cadena de transmissió que comporta la implantació de nous negocis i l’augment exponencial de llocs de treball”.

DestiSafor té la ferma convicció que “Gandia necessita més places hoteleres per a poder competir en l’àmbit turístic, i això es demostra amb infraestructures de qualitat com la que s’ha presentat, amb un hotel que estaria obert els 365 dies de l’any. Parlem que, si es fera realitat aquest projecte, la nostra ciutat podria sumar 180 places hoteleres noves, tan necessàries actualment per a pal·liar el dèficit d’oferta hotelera que pateix la nostra destinació turística”.

Gandia, en l’actualitat, tan sols ofereix un 8,38% de places per habitant, molt per davall de destinacions com Peníscola (131%) o Benidorm (65%).

Articles relacionats