17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Tavernes podrà ampliar el teixit empresarial amb la finalització del Polígon del Golfo

 

 

– Finalitzen les obres d’electrificació del polígon del Golfo de Tavernes

– Després d’anys de gestions, aquesta fita permetrà l’expansió de les indústries ja instal·lades en el polígon i atraure noves empreses que crearan nous llocs de treball, fent créixer el teixit empresarial del municipi

– Ja s’ha celebrat l’acte oficial de recepció de les obres amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent

 Les obres d’electrificació del polígon industrial del Golfo de Tavernes de la Valldigna han finalitzat i l’Ajuntament ha pogut acabar i recepcionar les obres d’urbanització del polígon després d’anys de gestions. Aquesta fita permetrà expandir-se a les indústries ja instal·lades en el polígon i atraure noves empreses que crearan nous llocs de treball.

L’àrea industrial del Golfo compta amb una superfície de més de 120.000 m2 en la que actualment ja operen les empreses valleres Alpesa i Vilber, mentre que l’empresa Clave Dénia és propietària d’una parcel·la de 47.000 m², on, una vegada finalitzada l’electrificació i la recepció, ja podrà instal·lar el futur centre logístic de les tendes ALE-HOP.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor d’Urbanisme i Foment Local, Josep Llàcer, membres de la corporació municipal, representants del teixit empresarial de Tavernes, l’agent urbanitzador Calviga i representants d’Iberdrola han assistit aquest matí a l’acte oficial de recepció de les obres del polígon del Golfo celebrat al magatzem d’Alpesa.

L’alcalde Sergi González ha assenyalat que “el treball fet en els últims anys des del departament d’Urbanisme i Foment Local, juntament amb les empreses del polígon, ha sigut clau per tal que l’electrificació siga ja una realitat i l’inici d’un futur amb moltes i noves oportunitats per a Tavernes”.

El regidor d’Urbanisme i Foment Local, Josep Llàcer, ha manifestat que “hui és un dia de molta felicitat, perquè, després de 20 anys, per fi podem dir que s’han acabat les obres del polígon del Golfo gràcies a la constància i perseverança de tots els agents implicats. Tavernes és un sinònim d’indústria, empresa i treball”.

El conseller Rafa Climent ha tancat l’acte destacant “la importància per al sector industrial valler de la recepció del polígon del Golfo per tal que les actuals o futures empreses puguen acollir-se a les ajudes i subvencions que tots els anys llancem des de la Conselleria d’Economia”.

L’alumnat de jardineria del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes V’ ha col·laborat junt amb l’empresa Alpesa per tal d’adequar i decorar l’espai del magatzem on s’ha desenvolupat l’acte.

Articles relacionats