17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

SKLUM continuarà la implantació a la Safor

– SKLUM, marca internacional d’origen valencià que ha revolucionat el comerç en línia del sector del moble i la decoració.

Convertint-se en líder del seu sector i tot un referent per als amants de la decoració gràcies a la seua atractiva proposada de valor: un catàleg que incorpora les últimes tendències, el millor disseny i una excel·lent relació entre estil, qualitat i preu.

SKLUM compta amb diversos centres en diferents poblacions de la Safor, els quals continuarà ampliant i reforçant gràcies a un ambiciós pla d’inversions a la comarca per als pròxims 3 anys. Així mateix, la companyia disposa d’oficines a València i Madrid.

En l’actualitat, SKLUM comercialitza els seus productes en tota Europa i té previst continuar enfortint el seu lideratge en l’àmbit internacional. Amb més de 700 professionals de més de 10 nacionalitats diferents, molts dels quals són residents a la comarca de la Safor, l’equip és una peça clau de SKLUM. Un equip jove, divers, especialista i compromés amb la companyia.

Tal com apunta Jordi Lario, Director de Negoci de SKLUM: “Els nostres equips especialistes en Digital Màrqueting, Business IntelligenceeCommerce i Tecnologia treballen, entre altres, amb Google, Instagram o Facebook per a incorporar les últimes innovacions del món en línia i oferir al seu torn la millor experiència als nostres clients, a més d’incorporar les millors solucions en logístiques, una cosa molt important perquè ens permet que l’equip estiga sempre a l’última en desenvolupaments i digitalització. El nostre repte sempre ha sigut conjugar tecnologia, informació i negoci”.

L’empresa li atorga molta importància al paper del seu capital humà, per la qual cosa el desenvolupament i la formació contínua de l’equip són claus en aquest sentit. Entre altres, destaca la seua iniciativa “Dream Work”, una decidida aposta pel creixement professional i per aconseguir el millor entorn de treball, fomentant la conciliació i oferint múltiples beneficis.

Donada la seua aposta pel creixement en els pròxims anys, SKLUM continuarà ampliant equip i reforçant així la seua contribució a l’ocupació i activitat econòmica de la Safor.

En la seua visita a les nostres instal·lacions, l’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto, va assenyalar la importància de les sinergies empresa-institució i el treball conjunt. Va indicar el suport que des de Gandia es dona al teixit empresarial de la comarca perquè “es tracta de creixement econòmic per a tots”.

Des de Gandia, va remarcar, en aliança amb tota la comarca, “impulsem grans infraestructures per al creixement de la Safor i de la nostra ciutat com la subestació elèctrica, la prolongació de la CV-60, la doble via del tren a Cullera o el tramvia a Dénia.”

Articles relacionats