18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Tavernes millora la zona esportiva i les pistes de pàdel de la platja

L’actuació es completarà en diferents fases i suposarà la repavimentació del sòl més desgastat, la reposició d’elements de joc, la pintura dels dos camps i la substitució de les tanques laterals

– En la pista de pàdel es reposarà l’equipament esportiu i les tanques laterals i superiors amb la finalitat de millorar les instal·lacions i la protecció

 L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha iniciat esta setmana les actuacions de millora en la zona esportiva i les pistes de pàdel de la zona nord de la platja de la Goleta.

Entre les actuacions en la zona esportiva es contempla la repavimentació del sòl més desgastat en els camps de futbet i bàsquet, la reposició d’elements de joc, la pintura de la senyalització horitzontal dels dos camps i la substitució de les tanques laterals. L’execució total de les obres es farà en diferents fases i contempla noves millores futures en les pistes.

D’altra banda, en les pistes de pàdel es reposarà l’equipament esportiu i les tanques laterals i superiors amb la finalitat de millorar les instal·lacions i la protecció de la pista. En la mateixa zona, la Brigada Municipal treballa també en la instal·lació d’un porxat per a augmentar les zones d’ombra durant la pràctica de les activitats d’estiu que allí es realitzen.

El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, ha manifestat que “estem duent a terme una sèrie d’obres i millores al casc urbà per a seguir millorant la nostra platja, amb un treball coordinat entre les diferents àrees del consistori perquè este estiu estiga en les millors condicions per a veïns i visitants”.

Articles relacionats