21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Gandia celebra les Festes de Corea aquest cap de setmana

corea

  • En les Festes de Corea hi haurà jocs infantils la vesprada del divendres 17 i el matí del dissabte.

  • La nit del 18 tindrà lloc el sopar (gratuït per als socis i 6 € per a la resta) i l’actuació musical del duet Coral i Jaume Costa. Els tiquets es podran adquirir fins al divendres al Centre Social del barri. 

 La presidenta de la Junta de Districte de Corea, Inmaculada Rodríguez, acompanyada d’Alfonso Rufat, president de l’associació veïnal i de Salvador Gregori, coordinador de festes, han presentat aquest matí la programació festiva del barri, que tindrà lloc el dissabte pròxim, 18 de juny.

Festes Corea

Així, els actes començaran el divendres 17 de juny a partir de les 18 h amb jocs infantils a la plaça del Jardinet. El mateix dissabte a les 11 h romandran aquestes activitats al mateix espai. A partir de les 22 h es celebrarà el sopar veïnal de pa i porta al carrer Guitarrista Salvador García. Tot segut, hi actuarà el duet Coral i Jaume Costa.

Ens fa molta il·lusió tornar a fer barri després de dos anys sense poder acollir aquest festa per la pandèmia”, ha destacat Rodríguez. “Volem que la gent vinga i puga gaudir en el 30 aniversari de l’Associació de Veïns de Corea”, ha afirmat Rufat.

Cal recalcar que és gratuït per als socis i tindrà un cost de 6 € per als no socis”, ha puntualitzat Gregori. Aquests tiquets estaran a la venda al Centre Social del barri fins al divendres (inclòs). L’horari d’obertura és de 9 a 14.00 h, de dilluns a divendres.

Articles relacionats