22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

L’alpinista Ferran Latorre obrirà les activitats del Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica

‘La conquesta dels catorze. Tancant el cercle’ és una xarrada motivacional prèvia a la disputa del campionat 

Tindrà lloc este divendres 17 de juny a les 20 hores en la Casa de la Cultura, i prèviament es farà la presentació del campionat (19 hores)

 L’Ajuntament de Tavernes, a través de les regidories d’Esports i Participació Ciutadana, ha organitzat este divendres 17 de juny en la Casa de la Cultura (20 hores) una xarrada motivacional a càrrec de l’alpinista i guia d’alta muntanya, Ferran Latorre. La xarrada s’emmarca en les activitats del Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica, absolut i en edat escolar, que es disputa el proper dissabte 18 de juny pels paratges naturals de Tavernes.

Xarrada Ferran Latorre

En la conferència ‘La conquesta dels catorze. Tancant el cercle’, Ferran Latorre  explica, acompanyat d’un audiovisual, el recorregut de la seua vida, plena de moments clau de superació i esforç relacionats amb l’alpinisme i la muntanya. Així mateix, narrarà l’experiència d’escalar catorze cims de més de 8.000 metres que el convertiren en un dels primers espanyols en aconseguir superar eixe repte. També contarà el seu pas pels Pirineus, els Alps, Groenlàndia i l’Antàrtida, tancant un cercle vital per a l’alpinista.

Prèviament, a les 19 hores, en la mateixa ubicació es farà la presentació oficial del Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica i la sessió informativa de la cursa per a corredors i corredores a càrrec del Centre Excursionista de Tavernes i la FEDME.

La regidora d’Esports i Participació Ciutadana, Lara Romero, ha animat a la població a participar i ha destacat que “comptar amb Ferran Latorre és un luxe per a encetar un campionat en el qual hem posat molts esforços i que de segur serà un èxit”.

 

Articles relacionats