15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Costes finalitza els treballs d’extracció d’arena a la platja de l’Auir 

La Demarcació de Costes ha finalitzat els treballs d’extracció d’arena que havia iniciat al mes de maig. L’organisme, dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica, ha complert el que s’havia acordat a l’última reunió entre la mateixa Demarcació i l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i ha finalitzat els treballs el dia previst i quaranta-sis dies abans que la planificació inicial contemplada per Costes.

D’aquesta manera, l’arena de Gandia ha estat utilitzada per millorar la superfície de la platja de la Goleta de Tavernes després d’haver estat afectada pels temporals.

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, s’ha mostrat satisfet. “Costes ha complert la seua paraula. Pensem que des de la solidaritat havíem d’aportar arena a altres municipis afectats pels fenòmens meteorològics adversos, però sempre tenint en compte que estem ja en plena temporada turística i aquest tipus de treballs no s’han de fer en aquestes dates” “Esperem que en un futur, Costes puga programar actuacions que es facen fora de la temporada alta perquè hi haja menys impacte a l’activitat turística“.

Articles relacionats