9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

El PP de Gandia vota a favor la iniciativa del govern del Serpis per a la supressió d’una taxa

• El Partit Popular ha votat a favor de la supressió de la Taxa per Prestació de Treballs Facultatius de Replanteig, Direcció, Inspecció i Liquidació d’Obres Municipals.

El Partit Popular de Gandia ha votat a favor de la supressió de la Taxa per Prestació de Treballs Facultatius de Replanteig, Direcció, Inspecció i Liquidació atés que és una taxa que apliquen en els càlculs dels preus aquells que es presenten a les licitacions de les obres municipals.

D’igual manera que el govern local malda per eliminar taxes que repercuteixen en els preus de les obres municipals, els populars reclamen a socialistes i nacionalistes el mateix interés i celeritat a complir amb la seua paraula d’abaixar els impostos als gandians.

D’altra banda, els populars han aprofitat per a criticar una nova modificació extrapressupostària de crèdit a càrrec del romanent de tresoreria on obliden l’amortització anticipada de deute en aquesta modificació.

El responsable econòmic i regidor del Partit Popular, Dani Martí ha afirmat que “aquest govern és capaç d’afanyar-se a eliminar taxes que afecten les obres que paga l’Ajuntament però oblidar el que van prometre, que és baixar l’IBI i l’Impost sobre Vehicles als gandians”.

Articles relacionats