20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

TAVERNES MANTINDRÀ LA MARCA VALLDIGNA MALGRAT ACUDIR EN SOLITARI A FITUR

Les activitats programades per als cinc dies que dura l’esdeveniment són variades. El dimecres dia 20 hi haurà, a les 12.30 hores, una roda de premsa on es presentaran els nous productes turístics de la ciutat: rutes mediambientals adaptades, festivals musicals i culturals i la cova del Bolomor. Més tard, a les 13 hores, tindrà lloc un show cooking. Es tracta d’una demostració de cuina en directe, en què el restaurant San Bernardo cuinarà un plat típic de Tavernes com és l’arròs al forn de vigília (amb cigrons i panses). I, per a acabar, a les 16 hores està prevista la visita oficial de la Diputació de València.
El dijous dia 21, la Generalitat farà la visita oficial a l’estand de Tavernes i la Valldigna. El divendres 22, a les 12 hores, tindrà lloc la projecció del vídeo de promoció turística de Tavernes en les pantalles de la plaça central, en què es donarà a conèixer la platja, les muntanyes, el patrimoni històric i cultural, les festes, les tradicions i la gastronomia. Finalment, el dissabte dia 23, el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i la rondalla actuaran en la plaça central per a mostrar la nostra cultura i folklore. A més a més, la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, i el president de la Junta Local Fallera, Salva Talens, faran promoció activa de la festa de les falles.
“Enguany hem programat més activitats per a tindre una participació més activa, de manera que l’oferta turística de Tavernes siga més visible dins de l’esdeveniment de Fitur”, apunta Llàcer.

Articles relacionats