21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Tavernes impulsa la promoció del municipi amb nova marca turística

 

L’Ajuntament ha presentat el nou disseny gràfic de la marca Turisme Tavernes basada en el foc, l’aigua i la natura per a exportar el ric patrimoni valler

El diputat de Turisme, Jordi Mayor, va assistir a l’acte de presentació de la nova imatge, que destaca per la seua senzillesa i representativitat

Tavernes marca turistica 1

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna estrena nova marca turística i logotip de Turisme Tavernes per a impulsar la promoció del municipi i posicionar-lo entre els destins valencians de referència. La nova imatge, en diferents tonalitats, simbolitza la flama del foc, les gotes d’aigua i les fulles, amb la silueta de la Torre de Guaita en el centre, per tal de destacar el patrimoni històric, cultural, natural i gastronòmic de Tavernes.

La flama del foc representa les festes i tradicions de Tavernes, com les Fallles, la música, la gastronomia o el primer foc de la cova del Bolomor. En definitiva, defineix tota la història de Tavernes, sempre lligada al foc.

La gota d’aigua engloba la mar Mediterrània, les platges de Tavernes, el riu Vaca, els ullals, el paratge del Clot de la Font o el Llac de la Goleta, entre altres. I per últim, la fulla representa la natura, les magnífiques muntanyes, els paratges naturals, la fauna, i, sobretot, l’agricultura, l’horta i la taronja vallera.

La nova marca turística es va presentar ahir en el Saló la Font amb la presència del diputat de Turisme, Jordi Mayor, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora de Turisme, Lara Romero, membres de la corporació municipal, del teixit associatiu valler, i la dissenyadora gràfica que ha creat la marca, Imma Bononad.

El diputat de Turisme va felicitar el consistori per la nova marca turística, la qual va considerar un gran encert per la seua simbologia i representació dels emblemes i encants de Tavernes.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, destacava que “amb este magnífic i acurat treball donem un pas endavant per a promocionar les nostres virtuts i oportunitats, que en són moltes. La nova marca ens ajudarà a millorar la promoció de Tavernes a nivell turístic”.

Per la seua part, la regidora de Turisme, Lara Romero, va assenyalar que “és un orgull veure el resultat de mesos de treball i il·lusió d’un gran equip plasmat en una imatge que ens representa a totes i tots”.

Articles relacionats