25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

S’acosta una nova edició del torneig ITF Orysol Ciutat de Gandia

Juan Barranco, l’últim guanyador del torneig ITF Orysol Ciutat de Gandia, parteix com a primer favorit per a portar-se novament la victòria final en la competició tenística que es desenvoluparà a la platja gandiana del 18 al 24 de juliol.

Barranco enclavat en el lloc 254 del rànquing mundial de l’ATP està inscrit com a primer favorit després de publicada la llista oficial elaborada per la ITF després del tancament oficial d’inscripcions que es va produir el passat 30 de juny. 

Però el pupil de David Ferrer encara no està inscrit per a disputar el torneig, ja que és un jugador que es troba en un escaló superior o siga disputant tornejos challengers fins i tot la setmana passada va disputar la prèvia de Wimbledon on va perdre en el segon partit de la “quality“.

Altres tenistes que s’han inscrit són el xilé Gonzalo Lama com l’argentí Hernán Casanova, el francés Calvin Hemery, el rus Andrey Chepelev o l’ucraïnés Oleg Priholdko a més dels espanyols Pol Martín o Carlos López. A més hi ha jugadors nord-americans, italians, tunisians, portuguesos i brasilers entre altres.

Destaca que la mitjana d’edat és superior als 23 anys o siga amb una certa carrera encara que mai hagen destacat.

La prèvia tindrà un quadre de 64 jugadors mentre que el quadre final serà de 32 jugadors. Destacar la dotació econòmica que ascendeix a 25.000 dòlars en premis.

Sens dubte el circuit Orysol és el més longeu d’Europa on han passat multitud d’estreles de la raqueta.

Articles relacionats