12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Inici de la setena ona de Covid a la Safor

La Safor està patint, de la mateixa manera que a la resta del territori, un continu degoteig de nou de casos de COVID-19 i que en les últimes dates s’estan intensificant, i més si aquestes compten amb la falta de tests oficials de casos positius, de fet els especialistes ja estan parlant del principi d’una setena ona.

De fet a l’Hospital de Gandia, té 2 persones en la Unitat de Vigilància Intensiva i un total de 25 persones ingressades.

Els hospitals valencians tenen quasi 1.000 persones ingressades per Covid i registra el doble de nous contagis per coronavirus des de l’última actualització, en la que s’han notificat 18 noves morts.

A causa de la situació actual d’infeccions per Covid, Sanitat està anul·lant vacances de personal davant l’augment d’ingressos i els Sindicats denuncien que els afectats són els 5.100 treballadors que es van incorporar al maig amb l’augment de places estructurals, i els hospitals mantenen obertes plantes que anaven a tancar a l’estiu per l’augment de demanda d’atenció sanitaria.

Articles relacionats