19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Les promeses del ciclisme de la Safor aconsegueixen 8 podis en la prova del Palomar

Huit podis van obtindre els ciclistes de la comarca de La Safor en l’I Trofeu d’escoles de ciclisme del Palomar, carrera puntuable per a la challenge provincial que va tindre lloc ahir diumenge sobre una intensa calor.

Escola de Ciclisme 1

Un circuit molt exigent, preparat per la Penya de Ciclisme La Forca, va acollir aquesta interessantíssima carrera que ha donat molt de joc amb els ciclistes alacantins que han mogut molt la carrera. 

Tant l’escola del Triasport-Gandia com La Valldigna han donat una bona imatge amb les possibilitats que tenen en aquests moments.

La jornada es va iniciar amb la gimcana, en categoria d’aleví el primer corredor comarcal ha sigut Andreu Sansaloni en la quarta posició de xics mentre que Irene Flores ha sigut la segona de xiques.

Després de la prova de destresa han arribat les carreres on Sergi Esteban ha acabat cinqué i Abel Humanez quinzé en promeses de primer any mentre que en promeses de segon, Dani Sánchez ha sigut quart, Didac Gómez cinqué i Nasio Grau nové.

En la categoria de principiants arribarien podis amb els tercers llocs d’Alex Sánchez i Andrea Contero mentre que Cristian Vercher seria sisé i Gerard Pastor catorzé.

La carrera d’alevins de primer any ha acabat amb Andreu Sansaloni huité, Álvaro Gandia 14, Darío Humanez 16 i Iker Arlandis 19 mentre que els de segon any Irene Flores aconseguia el tercer lloc i Sergi Margarit el seté.

Novament la gandiana Carla Bañuls ha tornat pels seus furs i ha obtingut la victòria per davant de la campiona autonòmica Carla Martín i de la també corredora del Triasport Carla Martínez.

En l’última carrera de la jornada Marc Iborra obtenia la tercera plaça com també Paula Esteban que ha acabat tercera, mentre que Jorge Flores va ser quart, Fernando Andrés 13 i Iker Estrugo 20.

La jornada va finalitzar amb el lliurament de trofeus per part de l’alcalde i com a speaker va estar la set vegades campiona d’Espanya de pista Melissa Gomiz, que s’estrenava en aquesta comesa.

Articles relacionats