21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Tavernes impulsa formació sobre digitalització per a gent gran

– L’Ajuntament de Tavernes posa en marxa nous tallers de digitalització per a gent gran

– Els cursos s’impartiran tots els dilluns i dijous de novembre, i les preinscripcions es poden fer a partir de demà dijous 27 al telèfon 96 282 11 42 (en horari de 10 a 14 hores)

– L’objectiu és oferir a les persones majors l’oportunitat de conéixer el funcionament de les noves tecnologies i aplicacions mòbils i que aprenguen a fer gestions amb les entitats bancàries i administracions

Taller de digitalitzacio per a la gent gran
Cartell Taller de digitalització per a la gent gran a Tavernes

El pròxim 3 de novembre, la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran de Tavernes iniciarà nous cursos de digitalització destinats a la gent gran del municipi perquè puguen aproximar-se i familiaritzar-se amb les noves tecnologies i amb les gestions diàries amb les administracions públiques i les entitats bancàries.

Amb aquests tallers les persones majors de Tavernes aprendran a fer algunes de les gestions bancàries més quotidianes i les operacions amb els caixers automàtics, així com ensenyar-se a firmar digitalment un document o sol·licitar cita prèvia des del mòbil amb alguna entitat.

Els cursos, que tindran lloc en el Braç Treballador, es faran tots els dilluns i dijous de novembre, de 15.30 a 18.30 hores. Totes les persones interessades han de preinscriure’s telefonant al 96 282 11 42 a partir de demà dijous 27, en horari de 10 a 14 hores. Les places són limitades i els i les participants hauran de portar els seus dispositius electrònics per a dur a terme els cursos de digitalització (telèfons mòbils, tableta, …).

La regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Noèlia Alberola, assegura que “aquest tipus de tallers, amb molt bona acceptació, ens permeten combatre la bretxa digital en les persones més majors i facilitar-les la integració en una societat on la tecnologia està cada vegada més present en tots els àmbits”.

Articles relacionats