20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Conselleria licita el mobiliari administratiu del Centre de Salut Pública ubicat en el nou Espai Sanitari Roís de Corella

 

• Les instal·lacions es traslladaran de la seua ubicació actual al futur Espai Sanitari Roís de Corella, en el solar de l’antic Hospital

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha licitat el subministrament, muntatge i instal·lació de mobiliari general administratiu per al nou Centre de Salut Pública de Gandia. L’import d’aquesta primera licitació per a la dotació de mobiliari del nou Centre de Salut Pública ascendeix a 100.000 euros.

És un pas més en la dotació de les noves instal·lacions que se situaran en el futur Espai Sanitari Roís de Corella en el solar de l’antic Hospital Francesc de Borja, entre el Passeig Germanies i el carrer Benicanena.

En concret, el Centre de Salut Pública ocuparà tres de les quatre plantes d’un dels edificis de l’Espai Sanitari, amb entrada des del carrer Sant Pere, i la superfície total del qual és de 2.250 metres quadrats. La quarta planta es destinarà a la Casa del Pacient.

Les instal·lacions de Salut Pública, de 1.700 metres quadrats aproximadament, inclouen les unitats de Seguretat Alimentària, Promoció de la Salut, Salut Laboral, Sanitat Ambiental i Epidemiologia, així com l’àrea administrativa del centre.

Articles relacionats