15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Tavernes contractarà 36 treballadors a través del taller d’ocupació “Millorem l’entorn de Tavernes III”

– Tavernes rep una subvenció de més de 720.000 euros per a engegar un nou taller d’ocupació

• L’Ajuntament contractarà 36 treballadors durant un any a través del taller d’ocupació Millorem l’entorn de Tavernes III

• Es desenvoluparan tres itineraris diferenciats amb 10 alumnes per cada especialitat

• El consistori ha rebut més d’un milió d’euros en subvencions per a tres programes de foment local, amb els quals es contractaran 67 veïnes i veïns de Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes ha rebut de Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, una subvenció de 720.619,20 euros per a dur a terme el taller d’ocupació Millorem l’entorn de Tavernes III, amb el qual es contractaran 30 alumnes i 6 professors durant un any.

El taller d’ocupació consta de tres itineraris diferenciats, amb 10 alumnes per cada especialitat: activitats auxiliars en vivers, jardins, jardineres i manteniment de zones verdes; activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes i repoblació forestal; i operacions auxiliars en acabats rígids i urbanització i pintura decorativa en construccions.

Per a participar com a alumnes cal estar inscrits com a demandants d’ocupació en Labora, incloure l’especialitat formativa en la fitxa de demanda i tindre més de 25 anys. L’oficina Labora és l’encarregada de remetre un llistat amb les persones preseleccionades entre les quals es farà la selecció final segons els criteris establits en les bases reguladores, que es poden consultar en el següent enllaç: https://tavernes.es/va/page/taller-docupacio-2020.

Pel que fa a la selecció del personal directiu, docent i auxiliar del taller d’ocupació, es poden presentar les sol·licituds fins al dia 1 de desembre de 2020.
Els tallers d’ocupació són programes mixtos d’ocupació i formació que tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de la població desocupada mitjançant serveis d’interés general per al municipi.

Més d’un milió d’euros en subvencions per a programes de foment local

En els últims mesos, l’Ajuntament ha sigut beneficiari d’un total d’1.024.943,85 euros en ajudes per a desenvolupar tres programes de foment local, mitjançant els quals es contractaran un total de 67 veïnes i veïns de Tavernes.

A més del taller d’ocupació Millorem l’entorn de Tavernes III, el consistori engegarà l’escola taller Et Formem Espais en Verd III amb la contractació de 20 alumnes i 5 professors durant sis mesos en les especialitats de jardineria i acabats rígids, gràcies a la subvenció de 240.206,40 euros de Labora.

Per últim, l’Ajuntament ha rebut una subvenció de 64.118,25 euros a través del programa ECOVID de Labora, amb el qual s’han incorporat a l’administració local sis persones majors de 30 anys desocupades com a conseqüència de la situació provocada per la COVID-19, i que desenvoluparan les seues tasques en diferents departaments de l’ajuntament durant els pròxims sis mesos.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat el “ferm compromís de l’Ajuntament en fomentar l’ocupació i oferir oportunitats a la població desocupada per a formar-se i trobar una eixida laboral. Sempre és una magnífica notícia desenvolupar programes de foment local, però, més si cap, ho és poder donar feina a 67 veïnes i veïns davant aquesta situació d’inestabilitat provocada per la situació sanitària”.

Articles relacionats