23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

Tavernes comptarà amb dos nous tècnics per a la gestió de Fons Europeus

  • L’objectiu és captar i generar noves oportunitats de creixement local mitjançant el finançament dels fons Next Generation
  • Cal estar inscrit com a demandant d’ocupació en LABORA, tindre una titulació universitària i comptar amb un certificat d’idiomes B1 en anglés o francés
  • Les sol·licituds es podran enviar fins al 6 de setembre (14 hores) a través del següent enllaç: http://ow.ly/aAoQ50KkRP7

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna contractarà en els pròxims mesos a dos tècnics per a la gestió i captació de Fons Europeus. Els dos llocs de treball estan emmarcats en l’ERTEFE 2022 (Programa de contractació de personal tècnic per a la captació i gestió de Fons Europeus), emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de LABORA, i del qual ha sigut beneficiari el consistori valler.

Els requisits per a poder inscriure’s a esta oferta de treball són els següents: estar inscrit com a demandant d’ocupació en LABORA, estar en possessió d’una titulació universitària i comptar amb un certificat d’idiomes B1 en anglés o francés (dita formació haurà de constar en la demanda a través de l’Autoentrevista). A banda de la documentació justificativa, es podran adjuntar documents addicionals per a l’autobaremació com altres titulacions, idiomes o la vida laboral.

Les persones interessades s’han d’inscriure en l’oferta publicada al Punt LABORA (http://ow.ly/aAoQ50KkRP7) i després enviar les sol·licituds i la documentació necessària fins a les 14 hores del 6 de setembre de 2022. Per a més informació podeu consultar al departament de Foment Local de l’Ajuntament (96 282 36 60, en horari de 09h a 14h) i la guia adjunta per a la inscripció en l’oferta d’ocupació.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha ressaltat que “és molt important comptar amb personal específic que permeta a Tavernes captar i generar noves oportunitats de creixement mitjançant el finançament dels fons Next Generation. A més, en coordinació amb l’Agent de Desenvolupament Local, el teixit empresarial valler comptarà amb un nou suport en la captació i gestió de fons europeus”.

Cal recordar que la documentació es presentarà una única vegada. A més, per a poder accedir al tràmit serà necessari el certificat digital o el sistema Cl@ve.

 

Articles relacionats