15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Programació de les Festes Veïnals de Kentucky

  • Les festes veïnals de Kentucky es celebraran del 24 d’agost fins al 3 de setembre 
  • Hi haurà activitats per a tots els públics, des de un dia dedicat per als més menuts fins a actuacions musicals i teatrals

  • Aquesta celebració ha sigut organitzada per l’Associació de Veïns de Kentucky amb la col·laboració de la Junta de Districte de la Platja i el departament d’Escena Urbana i Política Festiva

Les festes veïnals del barri de Kentucky es celebraran del 24 d’agost fins al proper 3 de setembre. Ho han anunciat aquest matí la presidenta de la Junta de Districte de la Platja de Gandia, Vicenta Ferrer; el tècnic del departament de Política Festiva, Juanjo Reig; i Pepe Gijón i Pura Peiró, representants de l’associació de veïnal.

Són molt importants perquè creen teixit social i complicitat entre tots els habitants de Kentucky, un aspecte que dona un valor afegit a les festes”, ha assenyalat Ferrer.

Tenim un programa molt extens i de nivell”, ha afirmat Reig. Des del diumenge 28 d’agost dedicat plenament als més menuts fins a sopars, cavalcades, actuacions teatrals i musicals. “Volem donar suport a aquestes festes de barri per tal d’aportar alegria i unió”, ha afegit el tècnic de Política Festiva.

Som una associació no molt gran, però on tots participem. Per a nosaltres el sopar veïnal del dissabte 3 de setembre és molt important, perquè podem conèixer i fer llaços amb els pocs veïns que venen de l’estranger”, ha destacat Peiró.

És una festivitat que va nàixer d’un tradicional sopar entre veïns que es celebrava per a acomiadar l’estiu i s’ha mantingut amb el pas dels anys convertint-se en unes festes de barri”, ha conclòs Gijón.

Aquesta celebració ha sigut organitzada per l’Associació de Veïns de Kentucky amb la col·laboració de la Junta de Districte de la Platja i el departament d’Escena Urbana i Política Festiva.

Programa

  • Dimecres 24 d’agost al carrer del Fumarell. 22 h: Cinema Solidari: First Cow. Organitzat pel Departament de Participació Ciutadana

  • Divendres 26 d’agost al carrer Coll Verd. 21 h: sopar d’entrepà; 22 h: teatre a càrrec del Grup de Teatre de Sollana i, a continuació, discomòbil Samaruc.

  • Dissabte 27 d’agost al carrer Coll Verd. 19 h: Cavalcada de disfresses acompanyats pel grup 2×4; 22 h: sopar d’entrepà i actuació de Jaime i Coral.

  • Diumenge 28 d’agost al carrer Coll Verd. 18 h: parc aquàtic; 19 h: berenar d’orxata i fartons; i 20 h festa de l’espuma.

  • Dissabte 3 de setembre al carrer Coll Verd. 22 h: sopar veïnal i actuació del duo Javier i Nieves.

Articles relacionats