17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

L’ocupació hotelera durant la primera quinzena d’agost recupera les xifres de 2019 

• Segons ha informat l’Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana (HOSBEC), la primera quinzena d’agost conclou amb dades similars a les de 2019 en tots els destins del nostre territori. Un d’ells Gandia, amb un 88,6 % d’ocupació hotelera.

L’ocupació hotelera durant la primera quinzena del mes d’agost a Gandia ha sigut d’un 88,6 %, segons les dades de l’informe que elabora la patronal hotelera, l’Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana (HOSBEC). Un índex molt similar al que presentava la ciutat l’any 2019 (abans de la pandèmia), on també es fregava el 90%.

Unes xifres que afirmen que el turisme torna a comportar-se amb la normalitat habitual i amb la força i l’espenta del primer sector econòmic d’activitat. La previsió apunta al fet que l’agost finalitzarà amb un percentatge d’ocupació semblant a l’actual, amb molts hotels amb el cartell de complet.

“Les xifres, molt similars a les de l’any 2019, venen a consolidar tendències”, ha assenyalat Vicent Mascarell, regidor de Turisme. A més, l’edil ha afegit que “en termes globals estem davant una de les millors temporades, i encara queda molt d’estiu”.

Articles relacionats