20.9 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

La XIII Volta a Peu de l’Alqueria de la Comtessa obri el termini d’inscripcions

El club de córrer C.A. Camallaes ha obert les inscripcions a la XIII Volta a Peu de l’Alqueria de la Comtessa del 3 de setembre. Una cursa que s’engloba dins del Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa i la Diputació de València. 

L’eixida serà a les 19 hores al carrer Joan Carles I, on també està situada la meta. La cursa tindrà una distància de 7.000 metres i un circuit semiurbà pràcticament pla, la qual cosa la converteix en una competició apta per a tots els nivells.

El termini per a inscriure’s des de la pàgina web www.crono4sports.es per un preu de 5 euros finalitza el 2 de setembre. No obstant això, el mateix dia de la prova els interessats a participar també es podran apuntar amb un preu de 7 euros, però no podran optar al trofeu.

A més, el dia 3 també hi haurà una cursa de menors gratuïta a les 17.30 h (amb eixida i arribada a la plaça) per a tots els que s’hagen inscrit a la pàgina web amb trofeus per als 3 primers classificats.

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament animen a totes les persones interessades a participar en la cursa que “s’ha convertit en un esdeveniment esportiu del poble en el qual sé junta gent de molts llocs i gaudeixen del recorregut amb amics, família o amb qui vulguen”.

Articles relacionats