Tavernes acollirà per tercer any en tres dècades la Trobada d’Escoles en Valencià

Tavernes de la Valldigna ha acollit aquest divendres la presentació de la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià, que este any acollirà el 4 de maig la ciutat vallera baix el lema ‘Som i serem paraules’, en homenatge a la figura i obra de Francesc Ferrer i Pastor. A l’acte s’han exhibit els ‘lipdub’ que han gravat els alumnes vallers i de les melodies de la Musiescola envoltats d’un ambient festiu S’ha realitzat a més un reconeixement a alguns dels veïns de Tavernes pel treball fet en els inicis de les trobades i la seua organització, en la coordinadora comarcal i en la Federació d’Escola Valenciana.

La Trobada d’Escoles en Valencià és una fita molt important dins de la comunitat educativa ja que es celebra tots els anys en el territori valencià, reunint a escoles i famílies en diverses jornades plenes d’activitats en diferents poblacions.

L’edició d’este any serà la tercera trobada que acull Tavernes en els 31 anys d’història de l’esdeveniment que reuneix a les escoles en valencià.

Durant la presentació, els alumnes de la Musiescola han fet gaudir els espectadors amb una de les seues actuacions en directe. Per a finalitzar l’acte, s’ha cantat la cançó ‘Som i serem paraules’ en homenatge al ja mencionat Francesc Ferrer i Pastor per la seua tasca de recuperar i enriquir el valencià parlat i escrit.

Et Pot Interessar