15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Tavernes acollirà per tercer any en tres dècades la Trobada d’Escoles en Valencià

escoles valencia 2019 2

Tavernes de la Valldigna ha acollit aquest divendres la presentació de la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià, que este any acollirà el 4 de maig la ciutat vallera baix el lema ‘Som i serem paraules’, en homenatge a la figura i obra de Francesc Ferrer i Pastor. A l’acte s’han exhibit els ‘lipdub’ que han gravat els alumnes vallers i de les melodies de la Musiescola envoltats d’un ambient festiu S’ha realitzat a més un reconeixement a alguns dels veïns de Tavernes pel treball fet en els inicis de les trobades i la seua organització, en la coordinadora comarcal i en la Federació d’Escola Valenciana.

La Trobada d’Escoles en Valencià és una fita molt important dins de la comunitat educativa ja que es celebra tots els anys en el territori valencià, reunint a escoles i famílies en diverses jornades plenes d’activitats en diferents poblacions.

L’edició d’este any serà la tercera trobada que acull Tavernes en els 31 anys d’història de l’esdeveniment que reuneix a les escoles en valencià.

Durant la presentació, els alumnes de la Musiescola han fet gaudir els espectadors amb una de les seues actuacions en directe. Per a finalitzar l’acte, s’ha cantat la cançó ‘Som i serem paraules’ en homenatge al ja mencionat Francesc Ferrer i Pastor per la seua tasca de recuperar i enriquir el valencià parlat i escrit.

Articles relacionats