23.3 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

Tavernes accepta una proposta de connexió amb l’AP-7 que evita els Ullals i el Bolomor

El ple de l’Ajuntament de Tavernes ha decidit acceptar una de les propostes, sempre que es tinga compte una sèrie de modificacions, de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat del projecte de la variant de la CV-50 i la connexió amb l’N-332. 

El Consell va presentar fa menys d’un mes l’informe al Consistori i després de l’estudi de l’arquitecte municipal, Compromís, PP, PSPV i Ciutadans van donar llum verda en la sessió plenària a una de les tres alternatives proposades, la segona, encara que amb modificacions de millora.

L’Ajuntament accepta la proposta 2, sempre que es modifique el traçat final per l’enllaç de l’AP-7 i la carretera N-332. La petició de l’Ajuntament a la Conselleria de Política Territorial és desplaçar el traçat que l’administració autonòmica proposa pel Camí Les Llenques al Camí d’Herrera perquè consideren que el primer està més prop del riu i seria també més difícil aconseguir l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

El vial proposat per Tavernes és més fàcil la connexió de les tres vies; la CV-50, l’AP-7 i l’N-332. Una altra de les accions a tindre en compte i que va destacar l’edil per a justificar al canvi de vial són els problemes d’inundabilitat en la zona.

Articles relacionats