26.6 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Els equips de rem del Club Nautico Gandia aconsegueixen pujar al podí

REM OLÍMPIC

6 esportistes de rem del Real Club Nautico Gandia acudeixen als Campionats de llarga distància i Seleccions Autonòmiques a Galícia.
El passat cap de setmana es van disputar a Galícia dos Campionats d’Espanya de rem olímpic. El dissabte al matí en el Campionat de llarga distància sobre una distància de 5500 m, el Club Nàutic Gandia va participar amb un total de 6 esportistes en diferents modalitats. El 2- doble sense timoner) format per Desireé Ibañez i Raquel Martinez aconseguia una magnífica 10a posició. També van realitzar una gran actuació per part dels skifistas (pots individuals) del club gandià Sergejs Markelov, Isabel GalánRonte Montoya i Valeria Gomar, aconseguint tant en cadet masculí com en absolut femení la 13a posició i la 22é i 24é en juvenil femení.

El diumenge se celebrava el Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques on Valeria Gomar i Isabel Galán van competir amb la Selecció Valenciana de rem aconseguint la 4a plaça en les seues respectives regates, sent la Selecció Valenciana la 5a en la classificació nacional.

REME BANC FIX – COMUNITAT VALENCIANA –

– Dos ors i una plata per als equips femenins de rem del Nautico Gandia

El passat 2 de Febrer es disputava en aigües del Port de València la V Regata Lliga Suma de rem en banc fix en Llaüt en la qual el Nàutic Gandia participava amb 5 equips (30 esportistes). Els equips femenins del Nàutic aconseguien pujar al podi: per a les cadets i juvenil femení, que era la seua primera regata d’aquesta temporada, l’or suposa una gran notícia, ja que les col·loca en la possibilitat de guanyar la Lliga i acudir amb certes garanties al Campionat d’Espanya. Lequip femenó de veteranes van començar les regates de fons en la primera part de la Lliga entre les últimes posicions, va decidir preparar amb cura les regates de pista i van aconseguir en aquesta edició valenciana la plata, la qual cosa els puja llocs en la classificació general i els col·loca entre les primeres per a lluitar per la Lliga.

L’equip absolut masculí va realitzar un bon paper, situant-se a mitjan taula classificatòria amb bons temps. L’altre equip presentat era un absolut mixt que no puntua però els permet mantindre en la tensió competitiva als suplents. La pròxima regata de Lliga se celebrarà l’1 de Març a Alacant.

Articles relacionats