11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Suspesa la Volta ciclista a Gandia per la incidència de la pandèmia

– La Volta Ciclista a Gandia en categoria cadet que venia disputant-se durant l’última dècada a la comarca de La Safor ha sigut finalment suspesa segons ha confirmat a aquest mitjà el president de la Federació Valenciana, Amadeo Olmos.

Precisament la prova gandiana era l’encarregada d’obrir oficialment el calendari nacional en aquesta categoria a principis del mes de març participant equips de tota Espanya i alguns estrangers fins a fer un total de 200 ciclistes.

La Penya Ciclista Beniopa que organitza aquesta volta de dues etapes ha preferit posposar-la per als pròxims anys després dels enormes problemes que està portant la pandèmia del coronavirus.

Amb aquesta suspensió a més de la possible no celebració de la Volta a la Costa Blanca en el mateix mes de març, les carreres en aquesta categoria cauen en la incògnita de quan celebraran proves el que suposa una nova relliscada per als ciclistes.

Volta a la Comunitat Valenciana

D’altra banda la Volta a la Comunitat Valenciana de ciclistes professionals que tindrà lloc a principis de febrer no transcorrerà cap etapa de moment per La Safor. L’única etapa que estarà a prop serà la primera que comença a Elx i acabarà a Ondara.

Articles relacionats