16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

‘Sordonora’ s’estrenarà a la secció oficial del Festival DocsValència

 

– El documental, que ha estat inclós dins de la secció ‘Mirades’ de llargmetratges valencians, es projectarà el dissabte 6 de maig al Centre Octubre de Cultura Contemporània.

– El filme ‘SORDONORA‘, produït per LaCasaCalba sota la direcció d’Andreu Signes, ha estat escollit dins de la secció oficial del Festival DocsValència, en la categoria ‘Mirades’ de llargmetratges valencians.

Sordonora‘ documenta un procés inclusiu d’experimentació escènica amb persones sordes a través del joc i la creació per construir unes màquines sonores amb materials reciclats i objectes quotidians.

La projecció serà el dissabte 6 de maig, a les 12h00 a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. Comptarà amb la presència del seu director, Andreu Signes, acompanyat de Francesc Burgos, director de LaCasaCalba i representants de l’Associació de Persones Sordes de Gandia, que van participar en el procés creatiu des de la fase inicial.

Després de la projecció, es realitzarà una mostra participativa de les màquines sonores amb Ángel Di Stefano, lutier i part essencial del procés d’investigació, i Ruth Palonés, directora escènica de ‘Pull and Play”, l’espectacle resultant d’aquest procés creatiu protagonitzat per la Companyia Sonora.

Articles relacionats