17.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

S’obri el termini per participar en el II Premi de Poesia Francisco Brines

La Fundació Francisco Brines, amb el patrocini de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Oliva, convoca el II Premi de Poesia Francisco Brines. Les obres, escrites en valencià, es regiran per les següents bases:

1.- Els llibres presentats hauran de tindre una extensió mínima de 400 versos.

2.- Poden optar al premi poetes de qualsevol edat i només es podrà presentar un original per concursant, que haurà de ser inèdit en el moment de la seua deliberació.

3.- Els originals, mecanografiats i degudament enquadernats, hauran d’enviar-se amb cinc còpies. En cap cas s’admetran obres enviades per correu electrònic.

4.- Els treballs participants en el premi es presentaran mitjançant el sistema de plica. A la portada hi figurarà el títol del llibre i el pseudònim de l’autor.

S’acompanyarà d’un sobre a l’interior del qual hi figuraran les dades personals de l’autor (telèfon de contacte, fotocòpia del document d’identitat i una breu biografia).

5.- La data límit per enviar els treballs finalitzarà el dia 25 de març de 2022, i s’enviaran a la següent adreça postal:

Ajuntament d’Oliva
Departament de Cultura
(Premi Francisco Brines)
Plaça de l’Ajuntament, 1
C.P. 46780 Oliva (València)

6.- El president honorari del jurat serà el senyor Ximo Puig, Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana (o la persona en qui ell delegue). En l’àmbit executiu, el jurat del premi estarà compost per Marta Pessarrodona, Enric Sòria, Àngels Gregori, Marta Nadal i Manuel Borrás, per part de l’editorial.

7.- La dotació del premi serà de 6.000 euros. Aquest import no es considerarà en cap cas un avançament del pagament de drets d’autor.

8.- El jurat serà completament lliure en la seua resolució, i disposarà de llibertat per a resoldre les anomalies o casos especials que puguen presentar-se. Així, i segons les circumstàncies, es podrà declarar desert o recomanar la publicació d’un dels seus llibres finalistes.

9.- El veredicte del jurat es farà públic en un acte celebrat a la localitat d’Oliva.

10.- La persona guardonada es compromet a assistir a l’acte d’entrega i presentació del llibre, excepte causes de força major.

11.- El llibre guardonat serà publicat per l’editorial Pre-Textos.

12.- L’organització destruirà anualment els originals no premiats, i no podran ser recollits ni sol·licitats pels participants.

13.- Les presents bases prohibeixen que un mateix autor guanye el premi més d’una vegada.

Articles relacionats