23.8 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

La Secció Sindical de CCOO en Greenmed Xeraco ha iniciat accions legals contra l’empresa

– La Secció sindical denúncia la conducta que l’empresa està mantenint en els últims temps d’empobrir drets laborals ja conquistats

La direcció de l’empresa, la qual forma part de la Comissió Negociadora del Conveni de Manipulació de Cítrics de la Comunitat Valenciana, ha pres la decisió de qüestionar el text que ella mateixa va signar i que ha estat aplicant fins a la present campanya.

Qüestions com la gestió i concessió dels permisos no retribuïts, concedint-los de manera discriminatòria en les plantilles del magatzem de Xeraco i recol·lecció.

Així mateix, denuncien que “s’incompleix els horaris de treball i l’ordre de crida, arribant a avisar al treball a les onze de la nit, havent cridat a treballar a personal d’ETT en horari laboral normal”.

“La que fins hui era l’empresa model del sector, s’ha convertit en una caricatura de si mateixa. El valor afegit de poder gaudir d’un bon ambient de treball ha donat pas a un malestar constant per part de la plantilla, la qual ha deixat de sentir-se valorada i reconeguda”, han assenyalat des del sindicat.

La Secció Sindical de CCOO, va explicar la setmana passada en dues assemblees, l’actitud reaccionària de l’empresa i va comunicar a la plantilla que s’han presentat dues demandes de Conflicte Col·lectiu.

Des de la secció sindical de CCOO no es descarta cap mena de mobilització a més de les mesures legals. “Defensarem els drets i la dignitat de les persones treballadores, per damunt del poder de l’empresa i de tot aquell que intente o pense tan si més no restringir els drets adquirits” han conclòs des de CCOO.

Articles relacionats