23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Tret d’exida de l’edició de Fira Mercat Gandia 2022

 

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, va presentar ahir la programació de Fira Mercat Gandia 2022. En total 4 edicions, del 4 de febrer al 23 de desembre, amb 25 fires de temàtica molt variada, que ja es poden consultar a la web https://firamercat.gandia.org/ <https://firamercat.gandia.org/&gt;.

Gandia Fira Mercat 1

Presentat pel periodista Daniel Ardid, l’acte va comptar amb la presència, entre altres, de la directora general de Comerç, Rosana Seguí; el vicealcalde, Josep Alandete; i altres membres corporatius, així com representants del sector comercial i empresarial de Gandia i la Safor.

Finalment, l’alcalde, José Manuel Prieto, no va poder assistir a l’espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado, en trobar-se convalescent a conseqüència de la Covid-19.

Quant a la primera edició de Fira Mercat Gandia 2022, començarà aquest divendres 4 de febrer a les 10.30 h amb l’Outlet Moda. Es manté el mateix horari que s’estava aplicant fins ara, i la fira finalitzarà el diumenge a migdia.

Articles relacionats