18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Gandia acull un concert benèfic de la Unitat de Música i Banda de Guerra de la Legió

 

– La Germandat del Jacent ha organitzat un Concert Benèfic en el Teatre Serrano. Una oportunitat única de presenciar aquest acte després d’una dècada sense la presència de músics legionaris a Gandia

El pròxim dissabte, 19 de febrer, a les 20.30 hores en el Teatre Serrano de Gandia i seguint les normes sanitàries establides, la Germandat del Santíssim Crist Jacent en la Crucifixió ha organitzat un Concert Benèfic Fundació Terç d’Estrangers on es podrà veure actuar a la Unitat de Música i Banda de Guerra de la Legió.

Des de la fundació de la germandat, els Cavallers Legionaris han acompanyat sempre al Crist Jacent sent un referent de la Setmana Santa de Gandia. La vinculació amb La Legió porta als confrares a mantindre relació tot l’any amb aquesta, desplaçant-se fins a Almeria en els actes oficials de la patrona, així com en efemèrides destacades, mantenint vincles amb els legionaris i participant a més en campanyes que realitzen al llarg de l’any.

Al voltant de 90 Dames i Cavallers Legionaris es desplaçaran fins a Gandia per a oferir un espectacular concert, la qual cosa fa de l’acte del dissabte 19 de febrer, una experiència única i la possibilitat de conéixer, gaudir i col·laborar en aquest Concert Benèfic amb la Unitat de Música i Banda de Guerra de la Legió.

Les entrades benèfiques, al preu de 15 euros, es poden adquirir a través dels responsables de la Germandat, Ferran Frasquet,  Ada Santatecla o Humberto Pastor, en els telèfons de contacte indicats en el cartell.

Articles relacionats