Mor abatut a tirs el presumpte l’autor de l’atac terrorista d’Strasburg

El presumpte autor de l’atac que dimarts va causar tres morts i tretze ferits a Strasburg, Chérif Chekatt, de 29 anys, ha mort abatut a tirs per la Policia, després de localitzar-lo en un barri en el qual vivuen els seus pares. El sospitós d’haver comés l’atemptat va obrir foc contra els policies en el moment que el van interceptar, sobre les nou de la nit de dijous.

Dimarts, dia de l’atemptat, centenars de valencians, entre polítics, funcionaris, treballadors, becaris i estudiants, havien quedat reclosos a les seues llars o llocs de treball a causa de l’atac terrorista, mentre més de 600 policies buscaven a l’autor, de que es temia que haguera pogut passar la frontera amb Alemanya. Laura, una titulada en Traducció per la Universitat de València que treballa becada al Parlament Europeu, ha narrat com ha vis interromput el seu dia a dia. Els fets van ocórrer tot just al carrer on comparteix pis amb altres becaris (a la imatge).

La Policia va estar a punt d’atrapar l’autor de l’atac el mateix dimarts, però es va esmunyir i ara la ciutat està gairebé assetjada per un fort dispositiu de policies i militars.

 

Et Pot Interessar