Indústria garanteix l’aprovació enguany del projecte d’electrificació del polígon El Golfo de Tavenes

El projecte d’electrificació del Polígon del Golfo de Tavernes s’aprovarà abans de final d’any. Així ho ha comunicat  la directora general d’Indústria i Energia, Maria Empar Martínez, durant una reunió amb el Govern Municipal i propietaris de les empreses del polígon, Antonio i Sergio Altur, d’Alpesa, i Paco Vila, de Vilber, així com el representant de l’agent urbanitzador Calviga.

Amb l’electrificació, 15 anys després del seu inici, serà possible acabar la urbanització del Polígon del Golfo i amb ella es facilitarà la instal·lació de noves empreses i es generaran nous llocs de treball.

Este acord permetrà, quinze anys després que s’iniciara, l’acabament de la urbanització d’esta zona i això facilitarà l’impuls de l’ocupació a la ciutat i la instal•lació de noves empreses.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha assenyalat que «dur a terme l’electrificació del polígon del Golfo era una de les prioritats d’este govern per la seua importància en el desenvolupament de Tavernes. Solucionant les actuacions d’anteriors governs hem donat un gran pas per al creixement de la nostra economia, ja que a dia de hui, la ciutat no disposa de sòl industrial disponible per a poder ubicar indústries i empreses que faciliten el desenvolupament de llocs de treball. Amb l’acord per a l’electrificació a la mà, els nostres esforços es centraran en atraure noves empreses en un nou polígon per a crear més llocs de treball a Tavernes».

De la mateixa forma, el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, ha expressat la seua satisfacció per l’acord tancat amb la Direcció General d’Indústria i Energia. Cal recordar que la urbanització del polígon del Golfo va començar l’any 2003 i no s’ha pogut acabar per la falta d’execució de la línia elèctrica. «Durant tota esta legislatura s’ha estat treballant en el desbloqueig d’este projecte per a poder dotar d’electricitat el sòl industrial per a que empreses de Tavernes, i de fora, puguen instal·larse i crèixer, generant així major ocupació», ha dit.

Totes les parts implicades han mostrat la seua satisfacció per la futura execució de la línia elèctrica que dotarà de subministrament el polígon del Golfo i la urbanització del sector 6 de la entrada de la platja, un projecte necessari per a l’avanç i la disponibilitat de sòl industrial a Tavernes.

Així, Maria Empar Martínez ha refermat el compromís de la Direcció General d’Indústria i Energia «a dur endavant esta execució en els pròxims mesos, ja que per fi podem garantir que hi ha una autorització administrativa que garanteix el subministrament elèctric del polígon del Golfo. La nostra prioritat és afavorir tot allò que implique l’increment de l’activitat econòmica, com és el cas de Tavernes».

Et Pot Interessar