El Real de Gandia aprova uns pressupostos de dos milions per a 2019

L’Ajuntament de Real de Gandia ha aprovat el pressupost municipal de 2019 amb els vots a favor de PSPV i Compromís, i l’abstenció del Partit Popular. La dotació pressupostària per al pròxim any ascendeix a 2.075.244 euros.
Segons l’alcalde, Gustavo Mascarell (a la imatge), el deute s’ha reduït en uns 900.000 euros durant els tres anys i mig d’aquesta legislatura. «Aquesta reducció suposarà un estalvi considerable en el pagament d’interessos i una situació més sanejada de les arques municipals», va apuntar el primer edil.
Entre les inversions més elevades que realitzarà l’executiu en 2019 destaca la construcció d’una redona en la intersecció de l’Av. de la Pau i el carrer Jovada, un encreuament perillós.
El govern continuarà amb les millores en el municipi per a fer-lo «més amable i segur» amb l’ampliació d’aparells de gimnàstica a l’aire lliure en el parc 25 d’abril que comptarà amb una partida de 4.000 euros, reparació de voreres, eliminació de barreres arquitectòniques i construcció d’embornals amb 15.000 euros, i destinarà un import de 10.000 euros per a unes escultures que indiquen les entrades al municipi.
S’han creat partides pressupostàries per a la renovació i compra de mobiliari urbà per valor de 13.000 euros. També es destinaran 10.000 euros a les noves tecnologies per a fer front a la modernització tecnològica i 8.000 euros per a l’adquisició d’una màquina trituradora de poda.
L’executiu continuarà apostant per les ajudes d’estudi als joves amb un import que ascendeix a 7.000 euros i ajudes per a les vacunes amb 3.000 euros.
També cal destacar la partida presupostària per a adquirir dos desfibril·ladors més, per al col·legi Beat Carmelo i per a l’Escoleta Municipal. Amb aquests, ja seran 4 els desfibril·ladors que té el municipi. De la mateixa manera, continuaran impulsant els pressupostos participatius amb 20.000 euros.
«Seguim apostant perquè la política pose en el centre de la seua acció a les persones. També volem agrair la implicació i l’ajuda de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València. Estic convençut que aquests pressupostos permetran fer del Real, un millor poble», conclou Gustavo Mascarell.

Et Pot Interessar