31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

S’HA ACABAT LA FESTA A GANDIA

DIARI SERPIS     

S’ha acabat la festa. Gandia està governada ara sense polítics, amb el pilot automàtic connectat des del Ministeri d’Hisenda, i en la pràctica es podria prescindir de tota la corporació perquè queda sense cap capacitat de decisió. Tot, absolutament tot, ve marcat i dissenyat sense marge de maniobra fins l’any 2032. 

 

que “els responsables d’esta dramàtica situació han estat aquells que han confós la realitat, amb la seua realitat, i creien que l’Ajuntament eren impagaments, pagarés, fotos milionàries o capritxos caríssims”. Eludir tota responsabilitat sobre esta situació per part d’un partit que ha estat governant Gandia ininterrompudament fins 2011 és un insult als ciutadans. El PP ha confós la seua realitat com la va confondre el socialista Orengo quan organitzava creuers i anys Borja, quan gastava per anticipat tot el que es va ingressar per la concessió de l’aigua potable més el canon de sanejament, o quan a pocs mesos de les eleccions contractava crèdits sense autorització.

No és qüestió de buscar responsables. És innecessari, com són innecessàries les declaracions de Prieto quan assenyala que “amb el nou govern l’Ajuntament serà una administració responsable, i sempre dient la veritat amb claredat i honestedat…som valents i tenim clar quin és el camí a seguir”. No és cosa de valents o covards. Simplement no té més remei. Gandia es para, no hi haurà més inversions que aquelles que vinguen d’altres administracions, no hi haurà més concessions de serveis públics per baix del cost, no hi haurà més bonificacions tributàries. Serà un 24% més car tenir un immoble, serà més car anar a la piscina, o tenir un vehicle. Una frenada en sec. La festa s’ha acabat. Ara Gandia es governa sense polítics, i sense polítiques. La reedició del govern PSOE-Plataforma, amb el concurs necessari de Compromís i els seus socis, no té ara altra cosa a fer que obeir a Montoro.

Articles relacionats